Over ons

Wij zijn Hans en Wendy Brekelmans, samen met onze vier kinderen runnen wij Plantenkwekerij Brekelmans V.O.F., waar we gezamenlijk ons hart en ziel in stoppen. 

 

Wendy houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop & de logistiek hiervan. Zij is daarom vaak op de weg te vinden en houdt zich op het tuincentrum bezig met de vele werkzaamheden.

 

Hans doet al het werk in de volle grond kwekerij voor de groothandel samen met Krzysztof en is daarom veelal op het land te vinden. 

Mirjam houdt zich bezig met de particuliere verkoop aan de zaak, de offertes & de administratie. 

 

 

Op 7 april 2017 hebben wij het bedrijf kwekerij Vermeer overgenomen wat nu De Gement heet. We zijn het gehele jaar van woensdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 geopend. De Gement is een groencentrum in Cromvoirt, gelegen nabij ’s-Hertogenbosch, Drunen, Helvoirt, Vlijmen en Vught.

 

Bij De Gement kunt u terecht voor een breed assortiment van vaste planten, bodembedekkers, groenblijvende en bladverliezende heesters. Ook vindt u in het assortiment vele haagplanten, leibomen, laanbomen, fruitbomen, sier- en olijfbomen. In het najaar kunt u terecht voor seizoensgebonden planten en kerstbomen. In de zomer uiteraard voor vele zomerse kleuren, hangpotten en zomerbloeiers. 

 

Hans zit al vanaf zijn 16e in de plantenteelt en dat bevalt hem prima. Ons sterkste punt is dat we door onze eigen kweek zowel de groothandel als de particuliere verkoop goed van dienst kunnen zijn, daardoor zijn we ook zo betaalbaar. Vanwege ons 18 hectare grote volle grondsbedrijf hebben wij een ruim aanbod in haagplanten, kijk voor meer informatie hierover bij 'assortiment'.

 

Advies nodig?

Kom gerust langs bij De Gement voor advies op maat en inspiratie voor uw tuin. 

Mocht er daarnaast nog iets in ons assortiment ontbreken wat u graag wenst. Dan zullen wij ons uiterste best doen om dit voor u te regelen.