Over ons

Wij zijn Hans en Wendy Brekelmans, samen met onze vier kinderen runnen wij Plantenkwekerij Brekelmans V.O.F., waar we gezamenlijk ons hart en ziel in stoppen. 

 

Wendy houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere verkoop aan de zaak en Hans doet de volle grond voor de groothandel. Sinds 7 april 2017 hebben wij het bedrijf kwekerij Vermeer overgenomen wat nu De Gement heet. We zijn het gehele jaar van woensdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 geopend. De Gement is een groencentrum in Cromvoirt, gelegen nabij ’s-Hertogenbosch, Drunen, Helvoirt, Vlijmen en Vught.

 

Bij De Gement kunt u terecht voor een breed assortiment van vaste planten, bodembedekkers, groenblijvende en bladverliezende heesters. Ook vindt u in het assortiment vele haagplanten, leibomen, laanbomen, fruitbomen, sier- en olijfbomen. In het najaar kunt u terecht voor seizoensgebonden planten en kerstbomen. In de zomer uiteraard voor vele zomerse kleuren, hangpotten en zomerbloeiers. 

 

Hans zit al meer dan 15 jaar in de planten en dat bevalt hem prima. Ons sterkste punt is dat we door onze eigen kweek zowel de groothandel als de particuliere verkoop goed van dienst kunnen zijn, daardoor zijn we ook zo betaalbaar. Vanwege ons 18 hectare grote volle grondsbedrijf hebben wij een ruim aanbod in haagplanten, kijk voor meer informatie hierover bij 'assortiment'.

 

Advies nodig?

Kom gerust langs bij De Gement voor advies op maat en inspiratie voor uw tuin. 

Mocht er daarnaast nog iets in ons assortiment ontbreken wat u graag wenst. Dan zullen wij ons uiterste best doen om dit voor u te regelen.